Wie?

Arthur Hesselbach

Reacties op jullie reacties kunnen soms even duren… Weet echter dat ze zeer gewaardeerd worden!

0 thoughts on “Wie?

  1. Beste Arthur, ik weet niet of je nog onder ons bent. Wij hebben elkaar een aantal jaren eind 70, begin 80 meegemaakt. Ik bij jou of jij bij mij, de Adelheidstraat, Den Haag, een aantal weken in 77 in Italie, bouwen en verbouwen van een aantal huizen, leuke en fijne momenten, veel gesproken, mooie gesprekken, jouw vriendin Yvonne ??, Ik al 25 jaar getrouwd, met Marion, weet je nog. Wellicht, zien we elkaar, Beste Arthur, het ga je goed

  2. Een paar jaar geleden had ik eens gemopperd in reactie op de programmering van het “Alziend oog” tv-programma dat ze geen info over Xoelepapel brachten, met name over de roemruchte periode in de 70-er jaren. Dat zulks voor mevrouw Schrijvers een interessant item zou kunnen zijn.

    En nu ben ik blij en verrast hier tenminste ‘iets’ te hebben teruggevonden. Te zien dat je er nog bent. Ik vind het fijn dat je dit hebt opgezet. Hier vind ik een tikkeltje info over die periode, waarin ik ook een tijdje heb meegedaan. Ik heb er “wat aan gehad” toen.

    Niek
    .

  3. Zo blij je hier aan te treffen, met een beetje hulp van een kameraad van me, waarde Arthûr! Wie weet een nieuw begin? Alle goeds en liefs uit Nijmegen!

Leave a Reply